Over ons

Wie zijn wij?

Arjan is begonnen in 2000 met systeem- en netwerkbeheer voor bedrijven. Dat werd in 2004 met de komst van Luuk uitgebreid met een winkel voor particuliere en zakelijke verkoop van onderdelen. Door de winkel hebben we een goede groei weten te realiseren. Dat ging zo goed dat het in 2008 helaas onmogelijk werd om de winkel te combineren met de zakelijke dienstverlening.

Daarom hebben we besloten om terug te gaan naar de basis, namelijk de zakelijke dienstverlening. In 2018 is voor de financiƫle kant Erna ons komen versterken. En zo werken we tot op heden met veel plezier! We zijn een klein team, dus bij ons bent u geen nummer, maar een klant die we kennen. Ook zijn we zeer flexibel op deze manier, met goede dienstverlening als uitgangspunt.

In de loop van de jaren hebben we ons steeds breder georiƫnteerd. We zijn in 2010 begonnen met internetaansluitingen en telefonie. In 2015 kwam daar ook glasvezel bij en mobiele telefonie. Ook werden de online/cloud werkplekken steeds populairder. En tegenwoordig is het volledige cloud werken niet meer weg te denken. We hebben brede kennis hiervan en kunnen van daaruit een goed plan maken wat voor een bedrijf het beste is om te doen.Contactgegevens:

Phileas Foggstraat 75A
      7825 AW Emmen

0591-303176

info@hartmannautomatisering.nl

KvK nummer:

BTW nummer: