Download AnyDesk

Tel: 0591 303176

Goed Hart Keurmerk

Back-Up

Backup is één van de meest essentiële zaken binnen IT. Zonder backup kan u uw gegevens verliezen en zo de continuïteit van uw bedrijf in het gedrang brengen. Vaak is dit wel 1 van de zaken welke vergeten wordt of te weinig waarde aan wordt gehecht.

Een back-up werkt pas echt als deze regelmatig automatisch gebeurd. Wij slaan de back-up op een externe locatie op zodat bij inbraak of brand gegevens ten alle tijde veilig zijn. Wij maken iedere avond een back-up zodat uw kostbare data bewaard wordt. Samen met u bekijken en bespreken we de mogelijkheden zodat wij u een juiste oplossing kunnen bieden.

Weet u niet of uw back-up goed is geregeld of heeft u misschien nog helemaal geen back-up?
Neem dan snel contact op, dan helpen wij u verder!

Beveiliging

U wilt er natuurlijk absoluut zeker van zijn dat uw data niet op straat komt te liggen. Immers wanneer de data verstuurd wordt over het Internet weet u dan nog wat er mee gebeurd?

U kunt er op vertrouwen dat dit goed is geregeld. Uw data wordt namelijk “op slot gedaan” dat betekent dat uw data onleesbaar wordt gemaakt voor onbevoegden. Zelfs wij kunnen uw data niet lezen.

U bepaalt zelf de sleutel en alleen u heeft deze sleutel in bezit. Het is noodzaak om deze ZEER zorgvuldig te bewaren. Mocht u deze verliezen dan heeft u zelf ook geen toegang meer tot de versleutelde bestanden. Uw opgeslagen data is onbruikbaar voor derden want het kraken van deze sleutel is technisch niet mogelijk. Een vertrouwd en veilig gevoel! U bepaalt zelf de sleutel en alleen u heeft deze sleutel in bezit.

N.B. Nogmaals, mocht u de encryptiesleutel niet meer weer dan zijn de bestanden waardeloos! Wij hebben geen mogelijkheden om deze later te achterhalen en kunnen uw bestanden daarom ook niet meer herstellen!