Download AnyDesk

Tel: 0591 303176

Goed Hart Keurmerk

Arjan begon in 2000 met systeem- en netwerkbeheer voor bedrijven. In 2004 werd dit uitgebreid met een winkel voor particuliere en zakelijke verkoop van onderdelen en computers met de komst van Luuk. Mede door de winkel hebben we een goede groei weten te realiseren, wat zo succesvol was dat het in 2008 onmogelijk werd om de winkel te combineren met de zakelijke dienstverlening.

Daarom hebben we besloten terug te keren naar de basis, namelijk de zakelijke dienstverlening. Astrid werkt sinds 2007 op afroep voor ons aan vraagstukken met betrekking tot Excel, Word, enz. Ook helpt ze klanten met het in kaart brengen van de werkstromen in het bedrijf om zo optimaal mogelijk te kunnen werken. In 2018 is Erna ons komen versterken voor de financiƫle kant. Luuk heeft het bedrijf in augustus 2023 verlaten om zich op een nieuwe uitdaging te storten. Jan heeft zijn plek ingenomen en met zijn enorme kennis over (VOIP) telefonie zijn we nu in staat dit nog beter voor de klant te regelen en te ondersteunen.

We zijn een goed op elkaar ingespeeld team; bij ons bent u geen nummer, maar een klant die we kennen! Ook zijn we zeer flexibel, met goede dienstverlening als uitgangspunt.

In de loop der jaren hebben we ons steeds breder georiĆ«nteerd. In 2010 zijn we begonnen met onder andere internetaansluitingen en telefonie. In 2015 kwamen daar ook glasvezel en mobiele telefonie bij. Ook werden online/cloud werkplekken steeds populairder. Tegenwoordig is volledig cloudwerken niet meer weg te denken