Download AnyDesk

Tel: 0591 303176

Goed Hart Keurmerk

Cloud server

Wat is een cloudserver?
Een eenvoudige definitie van een cloudserver is een omgeving welke door u op aanvraag kan worden geopend wanneer u deze nodig bent.

Cloudservers werken net als fysieke servers en ze voeren vergelijkbare functies uit zoals het opslaan van gegevens en het uitvoeren van toepassingen. Maar met één belangrijk verschil: ze kunnen vrijwel overal worden geplaatst omdat ze extern worden geopend. Traditionele of toegewezen servers worden daarentegen meestal op locatie gehost en kunnen alleen worden geopend door gebruikers op die locatie.

Voordelen

Het grootste voordeel van een cloud server is dat iedereen kan inloggen met een account en een wachtwoord, dit betekent dat er niemand gebonden is aan een laptop of computer maar vanaf overal kan inloggen. Dit is ook voordelig met het vervangen van computers aangzien er geen data meer op de werkplekken staat maar centraal op één cloud server. indien er medewerkers weg gaan of bijkomen staat de meeste software al klaar om gebruikt te worden.

Meer weten?

Wilt u ook een snelle en beveiligde omgeving om vanaf alle locaties te kunnen werken, stap dan over naar de cloud. Wij leveren u een omgeving die ten alle tijde voor u beschikbaar is waar u ook bent. Met deze omgeving zullen wij u ontzorgen met het doen van updates van software en het onderhoud van de hardware ook de backup wordt voor u geregeld.

Geinterreseerd? Wij zorgen voor een ICT omgeving op maat!